פיצה קישואים של רותי
פיצה קישואים של רותי:
רכיבים:
4-6 קישואים
2 ביצים
2 כפות גבינה 3%, או סימפוניה בטעמים כמו פלפל שיפקא ופלפל שחור.
לרוטב העגבניות:
עגבניות מגוררות בפומפייה
2 שיני שום כתושות
אורגנו
בזיליקום
מלח
פלפל שחור
מה שאוהבים
אופן הכנה:
לגרד את הקישואים גס בפומפיה ולסחוט מהנוזלים (רצוי בתוך חיתול).
להוסיף את יתר רכיבי התערובת.
מניחים את התערובת על גבי נייר אפייה משומן במעט שמן זית.
מכניסים לתנור לחצי אפייה ב 180°.
בזמן שזה בתנור מכינים רוטב עגבניות.
מפזרים את הרוטב על הבסיס החצי אפוי ומוסיפים פטריות/עגבניות שרי/אספרגוס/ בצל סגול ומפזרים מעל תוספות שאוהבים:
זעתר טרי/פרמזן/מוצרלה/גבינה צהובה/גבינת עיזים/תירס/ טונה/ אנשובי.
ולתנור עד להזהבה
איך נתייחס:
לבסיס נתייחס כ 3 מנות חלבון עם ירק והתוספות מעל לפי מה שבחרנו.
